ΦιλGood, Cyprus
April 2018

Who is Who – Έλενα Ζουρνατζή
H δημιουργός του brand Grecian Chic, έχοντας στο βιογραφικό της μία συνεργασία με τον γαλλικό οίκο Hermes, μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Λευκωσίας, με τα φουλάρια που δημιουργεί με πηγή έμπνευσης την Ελλάδα να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Τι σε κάνει να σηκώνεσαι κάθε πρωί από το κρεβάτι; O 13μηνών γιος μου.

Πόσο χρόνο χρειάζεσαι για να αποφασίσεις τι θα φορέσεις; Σε 3 λεπτάκια είμαι έτοιμη… άλλωστε με ένα μωρό στο σπίτι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να το πολυσκεφτώ.

Ποια συνήθεια απ’ τη ρουτίνα σου θα ήθελες να αλλάξεις; Όσο και αν αγαπώ τη δουλειά μου, θα ήθελα να περιορίσω τις βραδυνές ώρες που αφιερώνω μπροστά στον υπολογιστή ή στο tablet.

Τι άκουσες/είδες/διάβασες/έμαθες τελευταία και σου έκανε εντύπωση; Επισκέφτηκα το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το οποίο περιλαμβάνει την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, την Εθνική Λυρική Σκηνή και γενικότερα ένα πανέμορφο πάρκο αστικού τύπου.

Ποια χρονολογία θυμάσαι πιο έντονα από τη ζωή σου; Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια συγκεκριμένη χρονολογία γιατί κάθε μία μου χάρισε κάτι ξεχωριστό είτε στην επαγγελματική, είτε στην προσωπική μου ζωή!

Αν μπορούσες να άλλαζες ένα μόνο πράγμα στην πόλη που ζεις, ποιο θα ήταν αυτό; Η ζωή μου μοιράζεται μεταξύ Αθήνας και Λευκωσίας και οι δύο θεωρώ ότι υστερούν στα δημόσια έργα –κυρίως το κέντρο της Λευκωσίας, τα οποία δυσκολεύουν την καθημερινότητα χιλιάδων κατοίκων.

Ποιο δρόμο έχεις περπατήσει τις περισσότερες φορές; Tην Βασιλίσσης Σοφίας, στην Αθήνα.

Ποιο σημείο έχεις ταυτίσει με τον μεγαλύτερό σου έρωτα; Τη Σαντορίνη!

Σε ποια συναυλία έχεις τραγουδήσει πιο δυνατά; Στη συναυλία των U2 στην Αθήνα, το 2010!

Τι μουσική ακούς στο αυτοκίνητο; Tον αγαπημένο μου αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό Best FM 92,6

Ποιο τραγούδι έβαλες περισσότερες φορές στο repeat; «You don’t have a clue» by Röyksopp.

Τι background έχεις στο κινητό σου; Tον αγαπημένο μου γατούλη «Lucky», τον οποίο δυστυχώς έχασα πριν από 1 χρόνο….

Ποια είναι η τελευταία φωτογραφία που τράβηξες; Τη φωτογραφία του μεταξωτού φουλαριού που ανέβασα σήμερα το πρωί στη σελίδα μου στο instagram.

Τι βλέπεις γύρω σου αυτή τη στιγμή που απαντάς τις ερωτήσεις; Ένα χάος μεταξύ σχεδίων, μολυβιών, χαρτούρας, φουλαριών και παιδικών βιβλίων.
Ο προηγούμενος που φιλοξενήθηκε σε αυτή τη στήλη σε ρωτά: Σε ποία συχνότητα βρίσκει κανείς καλή μουσική για το αυτοκίνητο; Ως προς την Αθήνα, μόλις απάντησα παραπάνω…. Ως προς την Λευκωσία, με θλίψη μου θα ομολογήσω ότι δεν έχω βρει έναν ραδιοφωνικό σταθμό με καλή μουσική ακόμα – τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα.

Τι θα ήθελες να ρωτήσεις εσύ τον επόμενο; Αν είχες μηχανή του χρόνου να ταξιδέψεις στο παρελθόν σου, σε ποια ηλικία θα επέστρεφες και γιατί;

by Diana Aza

go back to press

INSTAGRAM
Email